GİRESUN / MERKEZ - Abacıbükü İlkokulu

Hakan ÜSTÜN - Müdür Yardımcısı

13.03.1971 yılında Siirt´te doğdu. İlkokulu Giresun Merkez Çavuşoğlu Köyü´nde, ortaokulu ve liseyi Samsun Ladik Akpınar Öğretmen Lisesi´nde okudu. Gazi Üniversitesi´nden sınıf öğretmeni olarak mezun oldu.

1991 yılında Kars Sarıkamış Armutlu Köyü´nde öğretmenlik hayatına başladı. Ardından Kastamonu/İnebolu, Bitlis/Mutki, Giresun/Dereli İlçelerinde Okul Müdürü ve öğretmen olarak çalıştı. Son olarak Giresun Merkez Abacıbükü  İlkokulu´nda uzman öğretmen olarak görev yapan ÜSTÜN, 10.03.2015 tarihinden sonra Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü´nde müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 12.10.2016 tarihinde okulumuza müdür yardımcısı olarak atanan ÜSTÜN evli ve 2 çocuk babasıdır.