GİRESUN / MERKEZ - Abacıbükü İlkokulu

Abacıbükü İlkokulu

Adres
AKSU MAH. MEHMET İZMEN CAD. ABACIBÜKÜ İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO: 158 MERKEZ / GİRESUN
Vizyon
Abacıbükü İlkokulu olarak öğrencilerimizin çağdaş anlayış içerisinde bilgiye ulaşabilen ve bu bilgiyi kullanabilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, vatan ve millet sevgisiyle dolu, okuyan, araştıran, teknolojik yeniliklere açık, başarılı, psikolojik ve sosyal yönleri güçlü bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Abacıbükü İlkokulu olarak biz; bütün öğrencilerimizin bilgili, becerikli, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
2012/2013 eğitim öğretim yılı sonunda okulumuzdan OGS sınavına giren öğrencilerden % 91´Anodolu liselerine yerleşmiştir.
Okulumuzun bulunduğu mevkiden her 2 dakikada bir merkeze dolmuş geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Giresun il merkezinin Doğusunda 6 km uzaklıkta,Karadeniz sahil yoluna 1500 metre mesafede olup,ilimiz Aksu Vadisi üzerinde bulunmaktadır.
Okulumuz Giresun merkezin 6 km doğusunda bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Badmington, Güreş ve Judo branşlarında sportif etkinlikler yapılmaktadır.